جامع ترین آموزش اجرا ساختمان
محاسبه درصد های مشارکت و خرید و فروش ملک
یادگیری ۴ نقشه اصلی
ترفندهای گزاررش دهی
معرفی و نحوه طی کردن مراحل اداری
راهنمای صفر تا صد سفت کاری
راهنمای صفر تا صد نازک کاری ساختمان
اصول و راهکارهای فنی تاسیسات ساختمانی
آموزش گزارش نویسی اصولی
نحوه گودبرداری اصولی برای ساختمان ها
باید و نباید های تخریب ملک
نحوه اسکلت بندی و اصول لازم برای آن
اصول و قوانین نقشه خوانی و اجرا
نحوه نصب نرم افزار در سیستم عامل ها
نحوه ثبت نام و پرداخت
در این مقاله با انواع کاشی و مواد اولیه برای ساخت کاشی آشنا خواهیم شد ، نکات و موارد اجرایی در زمینه کاشی کاری را در این ویدیو به صورت کامل توضیح داده ایم و امیدوار هستیم این مقاله برای شما مهندسین عزیز مفید باشد .
کاشی محصولات سفالین و سرامیکی است که در مرحله نازک کاری ، ساخت بنا استفاده میشود .کلمه کاشی (Tile) از کلمه لاتین (Tegula) گرفته شده که مترادف فرانسوی TUILE می باشد به معنای گل پخته سقف و کلمه انگلیسی TILE نیز به معنای پوشش بر روی ساختمان است. کلمه سرامیک (Ceramic) نیز از ریشه یونانی آن یعنی کراموس KERAMOS گرفته شده به معنی سفالگری و چیزی که سوخته شود.
تولید اولین کاشیها به دوران باستان، از جمله مصریها، بابلیها و آشوریها بر میگردد. اگر تا به حال به آثار باستانی مصر که قدمت آن ها ممکن است به بیش از 2600 سال نیز برسد دقت کرده باشید، در مییابید که در نمای آنها از کاشی کاری بسیار زیادی استفاده شدهاست.
لایه ای شیشه ای است که به صورت مایع بر روی بدنه کاشی ریخته و سپس پخته می شود و تخلخل ھای موجود سطح را می پوشاند و از نفوذ مواد مختلف به بدنه کاشی جلوگیری می کند ، به علاوه امکان چاپ طرح ھای متنوع را بر روی کاشی فراھم میکند.
بدنه و لعاب آن بصورت همزمان و در درجه حرارت بالا پخته می شوند و یکبار هم به درون کوره می شوند.
کاشی های با کیفیت دیواری به این صورت پخته می شوند یکبار بدنه پخته می شود و سپس لعاب بر روی ریخته شده و در نتیجه در کوره پخته می شوند که نتیجه ی این فرایند ساخت کاشی های با کیفیت می باشد.
این روش برای ساخت کاشی های طرحدار می باشد که آن ها را در کوره ریخته و سپس طرح ها بر روی آن ها ریخته شده و پخته می شود.