0

اَبرسازنده

جامع ترین آموزش اجرا ساختمان

محاسبه سود ساختمانی

محاسبه درصد های مشارکت و خرید و فروش ملک

نقشه خوانی

یادگیری ۴ نقشه اصلی

پک نمونه گزارشات

ترفندهای گزاررش دهی

مراحل اداری

معرفی و نحوه طی کردن مراحل اداری

سفت کاری

راهنمای صفر تا صد سفت کاری

نازک کاری

راهنمای صفر تا صد نازک کاری ساختمان

تاسیسات ساختمان

اصول و راهکارهای فنی تاسیسات ساختمانی

نظارت و گزارش نویسی

آموزش گزارش نویسی اصولی

گودبرداری

نحوه گودبرداری اصولی برای ساختمان ها

تخریب

باید و نباید های تخریب ملک

اسکلت ساختمانی

نحوه اسکلت بندی و اصول لازم برای آن

نقشه خوانی ساختمان

اصول و قوانین نقشه خوانی و اجرا

راهنمای نصب نرم افزار

نحوه نصب نرم افزار در سیستم عامل ها

راهنمای ثبت نام در دوره ها

نحوه ثبت نام و پرداخت

مشاوره حضوریvip

مشاوره خصوصی با مهندس سخن فر

مشاوره تلفنی

تماس با کارشناسان آکادمی سخن فر

آموزش نقشه خوانی میلگرد‎های حرارتی سقف

photo 2018 11 07 14 01 53

قطعا مهندسینی که تازه ورود به کار ساختمان سازی کرده اند با مشکلاتی در نقشه خوانی پلان های مختلف روبه رو شده اند که کاملا امر طبیعی می باشد اما با آموزش درست و اصولی می توانیم این نقاط ضعف رو به نقاط قوت تبدیل کنیم در این مقاله ، آموزش رایگان نقشه خوانی میلگرد های حرارتی برای سازه بتنی رو آموزش می دهیم  تا بتوانیم در این  زمینه گام های مثبتی را در کنار هم برداریم .

میلگرد حرارتی  و کاربرد آن :

همان طور که گفتیم علاوه بر آرماتورهای داخلی تیرچه ، تعدادی آرماتور تحت عنوان آرماتورهای حرارتی، عمود بر تیرچه ها قرار داده می شوند که به خوبی با ترک های حرارتی بتن و جمع شدگی آن مقابله می نمایند.به طور کلی این میلگردها به صورت چپ و راست بر روی سقف قرار می گیرند و در زمانی که بتن با افت حرارت مواجه می شود از ترک خوردن آن جلوگیری می کند. بهترین مکان قرارگیری این میلگردها یک سوم بالای ضخامت دال بتنی می باشد.

آیین نامه جدید :

طبق آیین نامه جدید میلگرد حرارتی باید حتما از نوع آجدار باشد به دلیل عدم وجود میلگرد شماره 6 آجدار در بازار مجبور به استفاده از میلگرد 8 آجدار می باشیم .

تقسیم بندی میلگرد های حرارتی :

  • موازی جهت تیرچه : فاصله میلگرد حرارتی  که با تیرچه ها همجهت هستند .
  • مخالف جهت تیرچه : فاصله میلگرد حرارتی که با تیرچه ها در خلاف جهت هستند .

بتن با میلگرد حرارتی یا بدون میلگرد حرارتی ؟

آرماتورهای حرارتی با فرآیند انقباض مقابله می کنند و با اثر کشسانی خود از وارد آمدن فشار به بتن جلوگیری می کنند. بتنی که به وسیله این آرماتورها مسلح می شود، نسبت به بتن غیر مسلح جمع شوندگی کمتری دارد.ترک ها با وجود آرماتورهای حرارتی جزئی تر و کوچک تر می شوند و همین مسئله موجب می شود که ضریب امنیتی ساختمان تا حد قابل ملاحظه ای بالا رود و از بروز خطرات احتمالی جلوگیری خواهد شد. 

روش‌های جایگزین استفاده از میلگرد حرارتی

 روش‌های دیگری برای جلوگیری از ترک خوردن بتن حاصل از ایجاد کشش  میتوان استفاده کرد که این روش ها استفاده از بتن الیافی ،کم کردن نسبت آب به سیمان و استفاده از فوق روان کننده از جمله این روش‌ها هستند. گروهی از مهندسین سازه که اعتقادی به استفاده از میلگرد حرارتی نداشته و آن را مسبب افزایش هزینه پروژه می‌دانند، جایگزین‌هایی را برای آن پیشنهاد کرده‌اند.

  • استفاده از بتن الیافی : الیاف فلزی موجود در بتن الیافی نقش میلگرد حرارتی را ایفا کرده و از ترک خوردگی بتن با ایجاد حالت کششی به بتن خشک و غیر منعطف، جلوگیری می‌کند.
  • کم کردن نسبت آب به سیمان : همچنین کم کردن نسبت آب به سیمان در بتن نیز با کاهش میزان رطوبت در هنگام تهیه بتن می‌تواند به کم کردن، کاهش رطوبت بتن در ادامه روند گیرش کمک کند.

تفاوت‌ میلگرد حرارتی با میلگرد معمولی

اولین تفاوت میلگرد حرارتی با میلگرد معمولی در سایز قطر آن می‌باشد، آرماتور حرارتی با قطری بین 6 و یا 8 میلی متری مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی میلگرد معمولی که در المان تیر و ستون مصرف می‌شود A2 یا A3 است که به ترتیب قطر 10 و 12 میلی متر دارند.شایان ذکر است که در ازای هر متر مربع سقف، 2 الی 3 کیلوگرم میلگرد حرارتی مصرف می ‌شود.

آیا این مقاله برایتان مفید بود؟

sokhanfar hasan وب‌سایت
0 0 رای ها
میزان رضایت
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها